Faciliteiten

Op en bij Vakantiepark Latour vind je alle faciliteiten en voorzieningen voor een complete en gevarieerde vakantie. Van een potje tafeltennis tot struinen door de bossen. Sla een balletje op de tennisbaan, lekker fitnesse of maak gratis gebruik van het zwembad dat naast vakantiepark Latour ligt.

Zwembad en fitness Laco Sportcentrum

Gasten van ons vakantiepark kunnen gratis gebruik van het naastgelegen park zwembad Laco. Hier vind je alles op het gebied van sport, ontspanning, wellness en waterplezier. Het zwembad is geopend van 25 maart tot 3 oktober.

Animatie en jeugdhonk

Spelen, knutselen, sporten en nog veel meer… Ook dit jaar verzorgen wij een recreatieprogramma boordevol gezellige activiteiten voor jong en oud. Onverwacht slecht weer? Geen probleem! Dan gaan we binnen aan de slag in de leuke recreatieruimte.

Speeltuinen

Klimmen, klauteren, glijden… Verspreid over het vakantiepark vind je meerdere speeltuinen om naar hartenlust in te spelen.

Parkplattegrond Vakantiepark Latour

Op de parkplattegrond van Vakantiepark Latour zie je waar de lodges liggen, waar het kampeerveld is, de sanitairgebouwen en alle speelplekken van het park.

Sport en gezondheid

Naast Vakantiepark Latour ligt Sportcentrum De Kemmer, waar je binnen- en buitentennisbanen vindt en meerdere sporthallen met onder andere een klimmuur.

Speelveld, tafeltennistafels, jeu de boulesbaan en trampolines

Sportief bezig zijn tijdens je vakantie, dat kan op het speelveld! Of daag je iemand uit voor een potje tafeltennis of jeu de boules?

Sport & spelparcours

In het aangrenzende bos vind je een leuk sport- en spelparcours. De toegang is gratis! En natuurlijk kun je klauteren, klimmen en hutten bouwen in het bos. Voor urenlang speelplezier, midden in de mooie natuur!

Fietscrossbaan

Achter het campinggedeelte van Latour ligt de fietscrossbaan. Je vindt er hoge bulten voor de 10+ en gevorderde fietscrosser en er ligt ook een beginnersbaantje.

Niks missen van Vakantiepark Latour?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!