Met kinderen

Ontdek de omgeving van Vakantiepark Latour met de hele familie. Voor jong en oud is er van alles te beleven!

De Efteling

Een sprookjesachtige belevenis in dit pretpark voor jong en oud! 

Meer informatie


Speelland Beekse Bergen

Spetterende speelpret en splashende waterfun, dat beleef je bij Speelland Beekse Bergen. Hier vind je de Big Five, de vijf meest populaire attracties. Vlieg in volle vaart naar beneden in de Splash, haal je rijbewijs in 1 dag, spetter je ouders nat in de Waverider of sla een hole in one op de leukste en gezelligste minigolfbaan van Brabant! 

Meer informatie


Dierenrijk

Kom lekker spelen tussen de dieren bij Dierenrijk Nuenen. Van een dagelijkse olifantenshow en dierenverzorgers ontmoeten tot dieren voelen en voeren… Je komt tijd en ogen tekort! 

Meer informatie


Klimrijk Brabant

Ga de uitdaging aan het breng een bezoek aan Klimrijk Brabant. Test je klimkunsten op 1 van de 4 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad.  In dit ecologische klimbos beleef je een echte outdoor avontuur. Klim tussen de bomen, waag je op de loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam gieren. 

Meer informatie


Speelpark De Splinter

Speelpark de Splinter is het openlucht speelparadijs van Eindhoven en omgeving. Van een pirateneiland en bouwhoek tot zwembad en peuterhoek. Hier beleven je kinderen elke dag heel veel speelplezier. 

Meer informatie


Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt, het enige indoorpark van België! Dans in de kinderdisco, spring tussen de dansende fonteinen en trotseer De Woeste Zee. Dagelijks word je verrast met spetterende shows en nog veel meer. 

Meer informatie


Toverland Attractiepark Sevenum

Bij Toverland Attractiepark Sevenum beleef je een magische dag voor het hele gezin. Kom je voor de snelle achtbanen of de spetterende waterattracties? 

Meer informatie

Niks missen van Vakantiepark Latour?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!