Natuur & cultuur

Natuurgebieden Kampina en De Peel

Laat je verrassen door het afwisselende landschap in de vele Brabantse natuurgebieden. Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.

Meer informatie


Oirschot: altijd gezellig!

Het dorpje Oirschot, waar Vakantiepark Latour gelegen is, barst van de gezellige terrasjes, pleinen en pittoreske straten. Op een zomerse dag geniet je hier heerlijk vanaf een terras... de tijd vliegt voorbij! 

Meer informatie


Kaarsenmakerij Keerf

Altijd al eens zelf kaarsen willen maken? Bij kaarsenmakerij Keerf worden kaarsen op een ambachtelijke wijze gemaakt door middel van dompelen. Wil je zelf een keer kaarsen dompelen, kom dan eens naar de kaarsenmakerij. 

Meer informatie


PSV Tours

Het stadion van PSV is niet alleen open wanneer er wordt gevoetbald, maar je kunt er ook bijna elke dag terecht voor een kijkje achter de schermen. Tijdens de PSV Stadiontour kom je op bijzondere plaatsen in het Stadion, zoals het perscentrum, de Business Club en luxe bestuurs- en sponsor-etage. Enkele hoogtepunten zijn natuurlijk het bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers. 

Meer informatie


DAF museum

Een bezoek aan het DAF Museum betekent een rondgang door de tijd, langs het historische erfgoed van Doorne’s Aanhangwagen Fabriek. De rondgang begint op de plaats waar de gebroeders van Doorne hun eerste werkplaats ter beschikking kregen. 

Meer informatie


Van Gogh Brabant

Het museum voor de hoogtepunten van de Brabantse kunst en geschiedenis. En de enige locatie in Brabant om ook daadwerkelijk schilderijen van Vincent van Gogh te bekijken. Hier zie je de spittende boerin, de pastorie van zijn vader en het onbedorven Brabantse landschap. 

Meer informatie


E3 Strand

Voor een heerlijke dag aan het strand ben je bij E3 Strand aan het juiste adres. Hier geniet je van zon, water en heel veel speelplezier. Midden in het bos, vlakbij Eersel, ligt dit unieke plekje. 

Meer informatie

Niks missen van Vakantiepark Latour?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!