Veel gestelde vragen

Vind hier de vragen hier het meest gesteld worden over het park, boekingen of de betaling. Mocht u nog vragen hebben gebruik dan ons telefoon nummer of het contact formulier bij het menu 'Contact & Service'.

Welke documenten heb ik nodig om in te checken?

Om in te checken bij onze receptie heeft u de volgende documenten nodig:

  • Geldig ID of paspoort
  • Boekingsnummer

Tot hoe laat kan ik inchecken?

U kunt bij alle parken van Kempen Recreatie inchecken op de kampeerplaatsen tussen 13:00 en 16:30, bij onze verhuur accommodaties is dit mogelijk tussen 15:00 en 16:30. Wenst u buiten deze tijden in te checken bespreek dit dan vooraf met onze receptie.

Vanaf hoe laat moet ik uitchecken?

Uitchecken als de receptie nog dicht is mogelijk, u mag de sleutel in onze brievenbus achter laten. Deze kunt u vinden buiten de poort.

Voor de Lodges en Tiny Houses moet u uiterlijk om 10:00 uitgechecked zijn en voor de kampeerplekken uiterlijk om 11:00. Wenst u buiten deze tijden uit te checken bespreek dit dan vooraf met onze receptie.

Waar kan ik tijdens mijn verblijf gratis parkeren?

Bij de lodges kunt u uw auto naast uw Lodge neerzetten. Als gast van onze Tiny Houses zijn er dichtbij parkeerplekken op het park beschikbaar. 

Als kampeer gast met een comfort plaats kunt u hem direct op uw plaats parkeren, Bij de standaard kampeer plekken kunt u uw auto aan de rand van het veld parkeren.

Op welke dagen kan ik aankomen?

Voor de kampeer plaatsen en tiny houses kunt u op elke dag aankomen, voor de lodges kunt u op maandag en vrijdag aankomen.

Waar kan ik een plattegrond van het park vinden?

Voor de actuele plattegrond en nog meer informatie over ons park kunt u op onze website kijken bij het menu 'Ontdek ons Park'. Of druk op onderstaande link:

Mag ik mijn huisdier meebrengen?

Op alle parken van Kempen recreatie mag u uw aangelijnde huisdier meenemen bij een verblijf op de camping. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan bij een verblijf in onze Lodges en Tiny houses.

Is het mogelijk om het park te bezoeken, zonder een accommodatie te boeken?

Ja, dit is zeker mogelijk. Bent u uitgenodigd bij een park gast, meld dit graag wel bij de receptie om de algemene veiligheid te bewaken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Is het mogelijk om met meer personen te komen dan waarvoor we geboekt hebben?

Dit is afhankelijk van de geboekte accommodatie. Bij de meeste boekingen wordt het aantal beschikbare bedden gekoppeld aan de aantal gasten. Bij aankomst kan dit uiteraard besproken worden.

Indien u een gast wil uitnodigen die 1 of 2 nachten wil blijven overnachten vragen wij u dit aan te melden bij de receptie. 

Met wie moet ik contact opnemen als ik een klacht over Kempen recreatie heb?

U kunt uw klacht in het park of telefonisch bij de receptie van het betreffende park kwijt. Doet u dit liever anoniem? Kijk dan op de contact pagina voor het contact formulier met als onderwerp 'Klacht'. Blijf hier niet mee zitten want wij willen graag leren van uw ervaring.

Moet ik bij het plaatsen van een boeking het volledige bedrag voldoen?

Reserveringen die minder dan 6 weken voor het verblijf worden gemaakt moeten volledig worden betaald. Buiten 6 weken vragen wij een aanbetaling van 10% bij uw boeking en 6 weken voor uw verblijf het restant.

Met welke kaarten kan ik betalen?

U kunt met alle bank rekeningen betalen en de volgende credit cards: Visa, Mastercard en American Express.

Hoe oud moet je zijn om een boeking te mogen maken bij Kempen recreatie?

De hoofdboeker moet minimaal 21 jaar oud zijn. De hoofdboeker is namelijk verantwoordelijk van alle medereizigers die in de boeking zijn opgenomen.

Hoe weet ik zeker dat mijn boeking werd geregistreerd?

Nadat uw boeking is afgerond krijgt u binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail. Controleer dit altijd zorgvuldig op de gemelde informatie. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd het contact formulier gebruiken of bellen naar de receptie.

Is het mogelijk om de locatie van mijn accommodatie uit te kiezen?

Ja, dit mogelijk. De kosten hiervoor zijn €10,- per boeking om dit regelen en dat kan bij aankomst afgestemd en betaald worden. 

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt uw boeking annuleren door contact op te nemen met de receptie. Ga naar het menu 'Contact & Service' en gebruikt het contact formulier. Vermeld hierbij wel uw boeking nummer.

Mag ik barbecueën op het park?

Ja, dat kan zeker! Let er wel op dat de BBQ op de tegels moet blijven staan of op een beschermingsmat.

Mag ik gourmetten in een Lodge of Tiny House?

Nee, om geur overlast voor volgende gasten te voorkomen is het niet toegestaan om te gourmetten.

Niks missen van Vakantiepark Latour?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!